Water Pills

2.400,00 din.

Glavne prednosti:

  • Reguliše nivo vode u organizmu
Pakovanje: 120 tableta
Šifra proizvoda: 5181 Kategorija:

Opis

Water Pills je preparat na biljnoj bazi i namenjen je regulisanju nivoa vode u organizmu. Njega čine četiri aktivna sastojka – Ekstrakt buhu lista, herba peršuna, list planike i plod kleke.

Višak vode u organizmu ne samo da nagomilava neželjenu težinu, već stvara i osećaj nadutosti. Watrer pills sadrži četiri biljna sastojka, kao što smo napomenuli, od kojih svaki od njih pomaže da voda bude na zdravom i ugodnom nivou u telu.

Sastav

Ostali sastojci: sredstva protiv zgrudnjavanja: kalcijum-karbonat, mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, unakrsno vezana natrijum karboksimetilceluloza, silicijum-dioksid, magnezijum-stearat, zgušnjivač: glicerol.

Upotreba: 2 kapsule 2-3 puta dnevno sa čašom vode.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju deca, trudnice, dojilje, osobe sa inflamatornim bubrežnim oboljenjima i osobe preosetljive na njegove sastojke. Posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom pre upotrebe ukoliko trenutno uzimate bilo kakvu terapiju ili imate zdravstvenu negu. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod nije zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi (15-25 oC), van domašaja dece.

Proizvođač: Swanson Health International, 4075 40th Avenue SW, Fargo, ND 58104 SAD

Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz SAD.