Daily Multi-Vitamin & Mineral

3.190,00 din.

Glavne prednosti:

  • jača imuni sistem
  • sadrži 18, pažljivo biranih, vitamina i minerala
  • poboljšava opšte zdravlje
Pakovanje: 100 kapsula

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 5128 Kategorije: ,

Opis

Šta je Daily Multivitamin?

Naša Daily Multivitamin and mineral formula je sveobuhvatna formula, koja je dizajnirana da ispuni vaše dnevne potrebe vitamina i minerala. Swanson Daily Multivitamin & Mineral je izbalansirana formula, koja sadrži 18, pažljivo branih, vitamina i minerala u svakoj kapsuli.

Odličan preparat, koji će vam pomoći da pokrijete dnevnu nutritivnu bazu.

Zašto je važno da organizmu obezbedimo optimalne količine vitamina i minerala?

Zato što vitamini i minerali učestvuju u metaboličkim procesima, poboljšavaju imunitet, učestvuju u formiranju krvnih elemenata, formiranju ćelijske membrane i zato što su važni za pravilno funkcionisanje organizma.

Putem hrane ne unosimo sve potrebne vitamine i minerale. Najčešći uzrok toga je taj što vitamini iz namirnica gube svoju vrednost kada su izloženi visokoj temperaturi i vazduhu. Drugi uzrok su savremene navike u ishrani, uslovljene brzim načinom života, kome se, u pogledu ishrane, najlakše prilagođavamo uzimanjem brze hrane, lošeg kvaliteta. Stoga, svoju ishranu treba dopuniti multivitaminskim kompleksom kao što je Daily Multivitamin.

Glavne prednosti:

  • jača imuni sistem
  • sadrži 18, pažljivo biranih, vitamina i minerala
  • poboljšava opšte zdravlje

Sastav

*Preporučena dnevna doza

Ostali sastojci: želatin, kokosovo ulje, natrijum askorbat, silicijum, natrijum benzoat, sorbinska kiselina, pirinčano brašno, guma akacije, maltodekstrin, magnezijum stearat, mikrokristalna celuloza.

Upotreba: Uzimati 1 kapsulu, 1-2 puta dnevno uz vodu.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, i osobe preosetljive na njegove sastojke. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena doza.

Serija i rok upotrebe: utisnuti na ambalaži.

Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

Proizvođač: Swanson Health International, 4075 40th Avenue SW, Fargo, ND 58104 SAD

Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz SAD.